IT en Installatie diensten

Het leveren van installatie-diensten zal voornamelijk in combinatie gaan met het leveren van nieuwe meubels/interieurs en keukens. Daarnaast voorzie ik graag in een gedegen advies met betrekking tot het installatiewerk in uw woning. In de volgende disciplines kan ik u adviseren:

  • Elektrisch
  • Water
  • Riool
  • Verwarmingssysteem
  • Ventilatiesysteem
  • IT-installatie

Advies

Voor een gedegen advies is het voor mij belangrijk dat ik de huidige installatie, de bouw van uw woning, en uw wensen ken. Wanneer dit voor mij helder is, kan ik u adviseren in korte termijn investeringen, bijvoorbeeld voor de verkoop van uw huis. Daarnaast kan ik een meerjarenplan opstellen dat u inzicht geeft over de nog te maken kosten om het leefcomfort in uw woning optimaal te houden.

Heeft u plannen om uw installaties aan te laten passen of te vernieuwen en bent u op zoek naar een onafhankelijk advies of zoekt u een sparpartner om de keuze te onderbouwen, dan ben ik u graag van dienst.

Kantoor en werkplek inrichting

Gaat u in huis kantoor houden en zoekt u een vakman die uw voormalig bijkeuken ombouwt tot een volwaardig, gepersonaliseerd kantoor waar klanten zich prettig voelen, dan bent u op het juiste adres! In samenwerking met Marcel Sanders (www.marcelsanders.nl) maken wij uw kantoor helemaal klaar voor uw onderneming. Door deze samenstelling van vaklieden kunnen wij alles in eigen huis verzorgen. Zodra u voor het eerst achter uw bureau plaats neemt, kunt u direct aan de slag kan met ondernemen! Doordat bij mij alles maatwerk is, is ook de prijs maatwerk afgestemd op uw wensen.


Tuinverlichting en vijverinstallatie RF-gestuurd

De wens was: vanuit huis de verlichting en de vijverinstallatie te kunnen schakelen, daarnaast is er nog een vrij stopcontact en een serie wandcontactdozen welke handmatig aan en uitgeschakeld kunnen worden. Opnieuw aangesloten op de meterkast en voorzien van de veiligheidsmaatregelen. Er word nog hard gewerkt aan de bestrating en beplanting, maar mijn werk zit er op. Alle lampen schakelen zowel bij schemer als op afstand door de RF-afstandsbediening.


Quooker installatie


Camper installatie