Maatwerk Houtproducten

Bent u op zoek naar een passend meubel, maar kloppen de afmetingen net niet helemaal? Is de kleur net niet passend in het interieur? Wanneer u kiest voor een maatwerk meubel, zijn bovenstaande criteria de basis voor uw ontwerp!!

De basis voor mijn product ontstaat bij uw interieur en smaak. Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakt meubel, ben ik graag bereid om ter plaatse te komen om de wensen te bespreken en de maten op te nemen. Vanuit deze informatie maak ik een schets en een offerte. Zo ontstaat er een meubel, speciaal naar uw wens ontworpen, een meubel dat volledig naar uw wens is. Naast de buffetkast en de eetkamertafel kunt u ook bij mij terecht voor houten interieurs als wandbetimmeringen, lambriseringen, wand-tot-wand kasten en keukens. Ook buiten zijn er prachtige meubelen te maken, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tuinmeubelen, pergola’s en houten carports en landhekken. Wanneer ik spreek van houtproducten, betekent dit absoluut niet dat ik enkel met hout werk. Een combinatie van allerlei materialen is mogelijk. Op dit moment is hout daarvoor (nog) wel de basis.

Ik vind het erg belangrijk dat er goed over een ontwerp nagedacht mag worden, omdat dergelijke producten een lange levensduur verdienen! Hierin is het belangrijk dat ik werk met de beste producten. Door een goede keuze in materialen en afwerkingen is het mogelijk om uw ontwerp tot een prachtig product te maken. Doordat ik een goede samenwerking heb met Meester Meubelmaker Marcel Sanders, heb ik de beschikking over een compleet ingerichte werkplaats voor de vervaardiging van deze meubelen. Ook heeft deze werkplaats een eigen kleurmakerij en spuiterij om de producten de perfecte afwerking te geven. Naast deze prachtige werkplaats is er ook 35 Jaar ervaring in deze meubelmakerij aanwezig, waar ik dagelijks met plezier gebruik van maak.

Enthousiast geworden en benieuwd of ik uw ontwerp tot een succes kan maken ?


Pennenbakje van massief Mahonie

In opdracht van een pennenliefhebber heb ik deze klassiek ogende houten box met een met-glas-ingelegde-klep gemaakt. Het meubeltje is gemaakt van massief mahonie hout. In de box zijn de verschillende lagen bekleed met een suède leren inleg. De sierkroon is tevens het ladefront voor een extra opbergruimte onder de treden, waar men bijvoorbeeld inkt en dergelijke in kwijt kan. Ik ben trots op het resultaat!! Heeft u ook een idee? of juist een uitdaging? 

Snackbar uitgifte balie van ruim 7 meter!!

Bedankt, Hillies snackbar te Staphorst. Aangezien er bij jullie een prachtige nieuwe bakwand is geplaatst, moest de balie ook vervangen worden. Samen met Marcel Sanders (www.marcelsanders.nl) heb ik deze balie mogen ontwerpen, maken, plaatsen en installeren.
Het slopen van de oude balie zorgt altijd voor veel herstelwerk nadien. Hierdoor is er in dit project voor gekozen om de plinten en onderplaten van de oude balie te laten staan en dit als basis te gebruiken voor de nieuwe balie. De onderbouwen zijn gemaakt van ecoplex multiplex, wat watervast verlijmd is. De bladen zijn gemaakt van zware persing MDF en ook dit materiaal is watervast verlijmd. Deze bladen zijn bekleed met een design hpl met een ligt rillief. De balie is voorzien van alle benodigde installaties, zoals elektra en IT.