Over mij

Ik ben Stephan Scholten en ik ben woonachtig in Hoogeveen (Drenthe). Na twaalf jaar werkervaring te hebben opgedaan, heb ik mijzelf ingeschreven als zelfstandige. Mijn wens is om producten te leveren die volledig naar de wens van de klant zijn, zonder beperkingen en in alles op maat gemaakt. Ik houd van de natuur en ik heb enorm respect gekregen door de kracht van de natuur. Hierdoor is voor mij ook de wens duurzaam te ondernemen ontstaan. Dit houdt in dat ik er alles aan doe om producten uit de natuur zodanig te benutten dat het geen schade doet aan de natuur. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een product een lang leven benut. Om dit te behalen, besteed ik veel aandacht aan het ontwerp van het product naar uw wens. Door goed overleg en afstemming is het mogelijk om tot een product te komen dat aan bovenstaande wensen voldoet.

Missie

Mensen met oog voor detail een maatwerk product leveren dat van uit de ambachtelijke beroepen is vervaardigd, zodat de klant met een tevreden gevoel van mijn product, met een zo lang mogelijke levensduur, blijft genieten.

Visie

Ik streef ernaar om, met behoud van mens en milieu, producten te leveren die volledig naar de wens van de klant worden vervaardigd. Het behoud van milieu en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Alles kan, wanneer er goed over nagedacht is. De onderneming kenmerkt zich dan ook als adviserende leverancier, die het onderste uit de kan haalt om haar klant te bedienen.