Website’s

Voor de presentatie van een onderneming of hobby is het een must om een actieve website te hebben in deze tijd van computers, laptops en mobiele telefoons. Het maken en onderhouden van zo’n website is vaak een hele onderneming. Zeker wanneer je er niet dagelijks mee te maken hebt.

U kunt bij mij terecht voor het maken en onderhouden van uw website, of dit nu gaat om een portfoliopagina, een blog, of een bedrijfspresentatie. Ik werk vanuit WordPress. Dit is een programma waarmee het design van uw website wordt ontworpen.

Wanneer ik een website voor u maak, zijn er een aantal stappen te maken. Eerst vindt een intake plaats, hierin worden alle wensen besproken en een design bedacht. Vanuit hier volgt het maken van een conceptpagina om het design te laten zien. Ondertussen verzamelt u content en mediamateriaal dat u op de site gepresenteerd wil zien. In overleg kan deze tekst genormaliseerd worden, omdat uw vakjargon niet altijd aansluit bij uw doelgroep. Wanneer alle data verzameld is, zal ik in overleg met u de site compleet maken en publiceren.

Ook kunt u bij mij terecht voor het instellen, activeren en onderhouden van onlinediensten, zoals Google mijn bedrijf, Google Adwords, en sociale media. Interesse?


Stephan’s Allround Dienstverlening

Voor mijn eigen onderneming heb ik deze website gebouwd en blijf ik deze intensief onderhouden. Ik gebruik deze site om mijn diensten te presenteren en de contactmogelijkheden te vergroten. Daarnaast gebruik ik deze site om een portfolio bij te houden. Ook een eigen website?

Meestermeubelmaker Marcel Sanders

Nadat Meestermeubelmaker Marcel Sanders een website heeft laten bouwen, heeft hij mij gevraagd deze uit te breiden en bij te houden. Geen probleem! Er is hierbij rekening gehouden met de kosten door de werkzaamheden uit te spreiden over langere tijd, Dit heeft, na een aantal maanden werk, geresulteerd in een mooie portfolio-website, waarop een contact-formulier en sociale media feeds zijn gepubliceerd. Daarnaast verzorg ik ook zijn Google “mijn bedrijf en Adwords” waarmee hij adverteert op Google. Ook een website en google feeds uitbesteden?